1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update Dashboard czy jednak nie ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czepeq, Marzec 8, 2010.

  1. czepeq

    czepeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Kupiłem konsole z MFR 2009.08.04 Jasper 512 okazało się że mam czytnik liteon 83850c v1 wiec bajer z tacką przeszedł i wgrałem ixtreme lt.
    Czytając co nie co doszyłem do tego ze chciał bym przerobić konsolkę na coś więcej np xbrebooter :) Dashboard posiadam 2.0.7363.0 z czego wiem to ok ale jeszcze zostaje CB do sprawdzenia jtagiem zaznaczam ze mam jasper 512 nand :( i wiem ze na lpt to wieki i moje pyanie czy musi byc cała pamiec zgrana 512mb do tego czy wystarczy jakiś obszar ?
    Po 2 chciał bym zagrać w Final Fantasy 13 nie robiąc update Dashboardu z wiadomych przyczyn do czasu jak się dowiem jaki mam CB jest z tego jakieś wyjście ?

    POZDRAWIAM
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Będziesz potrzebował dysk twardy do xbreboote na pamięć flash nie mozna nic zainstalować z tego co wiem.
     
  4. czepeq

    czepeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym to akurat to się liczę jak narazie bo to wiem :) ale chodzi mi głownie o te FF żeby zagrać bez update Dashboard.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    u Ciebie nie da rady - masz zbyt nowa konsole. Data produkcji musi byc przed czerwcem 2009.
     
  6. czepeq

    czepeq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedz właśnie się doczytałem że w konsolach od połowy lipca już jest wersja CB/CD poprawiona :(
     
  7. fuksas

    fuksas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Prosze waszej pomocy, zdarzylem sie z tym obnowil dashboard do 2.0.12583.0. Po tym, niema avatarow. I niemoge, obnowic jaki inni dashboard.
    Wrzucam, na flash update,ale nic sie nieraaguje. Prose,pomocy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum