1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update dashboarda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hornshibby, Październik 16, 2010.

  1. hornshibby

    hornshibby Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam zainstalowana betę dashboarda przystosowanego pod kinecta. Konsolę mam cały czas podpiętą do neta i dzisiaj ukazał mi się komunikat o najnowszej aktualizacji dasha. Z zaje***** bananem na ryju kliknąłem "TAK". Wszystko fajnie, aktualizacja się ściągnęła a przy ponownym uruchomieniu konsoli pokazał mi się błąd :/

    Takie tam przetestuj połączenie i tak dalej

    Kod statusu:
    3127 - 0000 - 3080 - 0300 - 807b - 0194

    Pomocy ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam ten sam problem. Z tego co się zorientowałem to nie wiem dlaczego ale za cholerę nie chcą się avatary pobrać :/
     
  4. honor

    honor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak to jest jak się bety instaluje. Aktualizacja jest zapewne dla oficjalnych testerów. Jako, że macie zablokowany dostęp do XBL to nie może Wam dociągnąć avatarów.
     
  5. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Rzecz w tym, że samą aktualizację bez avatarów mi ściągnęło bez problemu. Tylko z avatarami cyrki robi.
     
  6. pemek

    pemek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2008
    Posty:
    121
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    @echo on
    rada 1: poczekać na oficjalną premierę dasha
    rada 2: patrz rada 1.
    rada 3: jeśli powyższe rady nie dają rozwiązania, nie instaluj nigdy więcej bet jeśli nie jesteś oficjalnym betatesterem.
    goto rada1;
    else exit;


    "a tak mnie napadło dosowo ;) "
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Mam to samo...
     
  8. Naki21

    Naki21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ząbkowice Śląskie
    Podpinam sie bo ja takze..
     
  9. mmakov

    mmakov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    witam mam to samo po połączeniu do xbox live o co chodzi z tym
     
  10. Misiek271

    Misiek271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    warszawa
    k

    ehh no przeciez napisał wam kolega wyżej mic z tym nie zrobicie tylko czekac na oficjalny dash a na przyszłośc jak aktualizujecie dasha na beta to nie podpinajcie xpudla do neta bo potem sa problemy zreszta w wiekszosci stron z kad pobieracie dasha jest wyraznie to napisane tylko czytac sie nie hce ​
     
  11. lumospl

    lumospl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobny problem. Ściągnąłem HP IŚ 1 podany na exsite.pl. Mam konsolę z liteonem i patchem ixtreme lt. Wszystko działało do tej pory świetnie! Spokojnie ruszył nawet Fable 3. Po włożeniu HP IŚ 1 konsola poprosiła o zainstalowanie akutalizacji ;/. Głupio wcisnąłem OK. Zrestartowało konsolę i nie chce dokończyć samego procesu aktualizowania. Pojawia się ekran "Trwa aktualizacja; Instalowanie aktualizacji" ale konsola "wisi". Jeżeli nie ma obecnej płyty w napędzie wyskakuje komunikat brzmiący mniej więcej - "Zatrzymano aktualizację; Nie można odczytać aktualizacji z pamięci masowej...; Kod statusu: 0000-3080-B000-0700-C000-0001" Po włożeniu płyty z grą zaczyna akutalizować, ale się zawiesza. Ściągnięcie update na płytę lub USB kończy się podobnie ;//. Restart kosnoli z przyciskiem 'sync' też nie pomaga. Bardzo proszę o pomoc lub informacje, gdzie tej pomocy szukać . Z góry dzięki za każde wskazówki. Jeżeli to zły dział, to przepraszam, ale wydawało mi się, że problem dość mocno związany jest z tą grą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum