1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update dashboarda

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez natandw, Styczeń 29, 2012.

  1. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam Xbox 360 Elite 120GB HDD przerobionego, dashboard 13599 i mam pytanie: Czy jakbym robił update dashboarda do najnowszego przez internet w Xboxie do usuneło by mi przeróbkę??


    Proszę o jak najszybszą odpowiedź i nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki i google bo szukałem kupę czasu i nic nie znalazłem.

    Pozdrowienia. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie cofnie ale wgra cicha aktualke i nie pograsz w gry xgd3 i xgd2 z ap 2.5,chyba ze wgrasz lt 3.0
     
  4. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !TigraTeam napisales ze "nie cofnie ale wgra cicha aktualke i nie pograsz w gry xgd3 i xgd2 z ap 2.5,chyba ze wgrasz lt 3.0 " a w te nowsze gry bede mogl grac? Gry nowsze to np Saints Row The Third ,Deus Ex Human Rev.
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    To jeszcze zależy od tego jaka masz przeróbkę. Jeśli nie lt 3 to nie pograsz. A tym ostatnim pytaniem właśnie pokazałeś jak dużo tematów czytałeś -.- nie szkodzi ze to samo pytanie jest w co drugim temacie...
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    gry ap 2.5 to - NFS HP, AC:B, MW2, Halo Reach i Fable
    gry z XGD3 to - Nowy Batman, AC:R, NFS:R, BF3, MW3, Syrim, NBA 2k12, Warhamer, Saints Row The Third i cos tam jeszcze


    Jak masz przerobke 2.0 to w te wszystki gry zagrasz lecz jak zrobisz aktualizacje to te gry juz nie uruchomisz, jesli masz przerobke 1.9 to itak nie pograsz w najnowsze gry XGD3

    Jesli masz przerobke 1.9 lub 2.0 to nie cofnie
     
  7. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakbym nie miał lt 3 to dzialaly by mi jakies gry??

    A i jak sprawdzic jaką mam przerobke??
     
  8. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Odpalajac kolejne gry i wykluczając różne przeróbki. Ale to czasochłonne. Można określić jeśli pamiętasz kiedy x był przerobiony. Zakładając oczywiście ze wgrali ci najnowsza wersje.
    Edit: na lt3 działają wszystkie gry, na lt2 też, jeśli nie masz najnowszego dasha. Jeżeli masz starsza to aktualizacja w.ogóle usunie ci przeróbkę i nie pograsz na piratach
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  9. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Xbox przerabialem okolo rok temu .

    Mam jeszcze jedno pytanie.
    czy gry troszeczke starsze np GTA IV , Cod Black Ops , Assassins Creed II Skate 3 dzialaly by mi jakbym mial zalozmy starsze t niz 3
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    black ops nie pozostale z wymienionych tak
     
  11. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzieki no to chyba zaraz zaaktualizuje ...

    A i jeszcze jedno pytanie

    Aktualizowac przez pena czy z xbox live
     
  12. natandw

    natandw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo przerobie niedlugo xboxa na lt3

    A 2 lata temu byly dostepne przerobki lt3??
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    heh nie byly
     
Wczytywanie...

Poleć forum