1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update dashboardu z płyty

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bartek.renifer, Kwiecień 30, 2008.

  1. bartek.renifer

    bartek.renifer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Jak nagrywa się update najnowszego dashboardu ? ja próbowałem wg tego : http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm jednak zmarnowałem tylko 3 płyty. Jak to powinno byc prawidłowo nagrane ? archiwum ? może któryś folder ? Ja próbowałem 3 różne opcje na DVD-R, a może to jest zły nośnika dla x'a ? pomóżcnie, bo nie mam dostępnu do live, a potrzebuje updata, jednak nie mogę nagrać go z gry, bo wyskakuje "can't update your console..."
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wisba

    wisba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Krk
    Odp: Update dashboardu z płyty

    ale to nie jest najnowszy uptade tylko ten stary. Jak ktos widzial na necie najnowszy uptade to bardzo prosze o link
     
  4. Kromek

    Kromek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Update dashboardu z płyty

    witam
    Wlasnie jak by ktos mial nowego dashboarda albo jakies linki stronek gdzie mozna sciagnac aktualizacje to niech napisze. bo niestety nie mam mozliwosci podlaczenia konsoli do neta i musze robic aktualizacje z plyty.Czytalem na forum ze nie mam sie co spodziewac ze tak szybko bedzie w necie do sciagniecia ta aktualizacja ale mam nadzieje ze moze juz jest ze ktos ma albo cos takiego:):)pozdrawiam
     
  5. Drool

    Drool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Update dashboardu z płyty

    Odkopuję temat - osoby nie otrzymały odpowiedzi, a ja zamiast zakładać nowy wolałbym uzyskać odpowiedź na to samo pytanie tutaj - nie mam możliwości podłączenia konsoli do XBL, a bardzo zależy mi na możliwości odtwarzania plików DivX. Jednak nie mogę zaktualizować dashboardu, gdyż na stronie microsoftu jest nieaktualny, a moje przeszukiwania internetu nie przyniosły oczekiwanych rezultatów. W takim razie zwracam się o pomoc do Was.
     
  6. michalo_051

    michalo_051 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Update dashboardu z płyty

    tagże dołazcam sie do proźby
     
  7. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Update dashboardu z płyty

    odkopuje temat jest na necie najnowszy dashboard ?? tylko oto sie pytam
     
  8. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam ,mam problem przy próbie aktualizaci dashboardu z płyty wystąpił jakis błąd i aktualizacja sie niepowiodła , przy kolejnej próbie dzieje sie to samo , aktualizacje robiłem z gry Dead island, ma ktoś pomysł cos teraz?
    Próba zrobienia aktualizacji z inej gry , deus ex oraz z pendriva nic niedały ,jestem w*****?
    [​IMG]
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    orginal fw do napędu trzeba wgrać. jak się zabardzo nie znasz to tylko serwis
     
  10. kazekelo

    kazekelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    OK poradziłem sobie dzięki temu tematowi ;]
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/kod-statusu-3151-335a-b800-0f00-c000-0034-a-102394.html
    Nagrałem ten dash na płyte 2.0.13146.0 i konsola zrobiła upade , thex za help onix212 ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum