1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update dashboardu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Bartosz KuĹşnik, Październik 7, 2011.

  1. Bartosz KuĹşnik

    Bartosz KuĹşnik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Dzis sobie sciagnolem Fifa 12. Po zarzuceniu plyty do xboxa, gra po prosila mnie o update dashboardu. Zgodzilem sie. Wszystko fajnie extra. Fifa 12 dziala,
    dead island rowniez, lecz jest jeden problem. Nie chce mi zadzialac Halo Reach. Po wlozeniu plytki i uruchomieniu jej, widze tylko czarny ekran.
    Co sie stalo?
    Dashboard 2.0.13
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil_1993

    Kamil_1993 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubań
    Kolejny problem

    Witam, jestem nowym użytkownikiem forumi mam problem.
    Posiadam przerobioną konsolę premium, kiedy chcę ją aktualizować pobiera aktualizację a następnie wywala kody błędu.
    Za chwilę się restartuje i wywala kod błędu napędu. Nie wiem jaką mam przeróbkę ponieważ już taką kosolę kupiłem.
    Proszę o pomoc.
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Oddaj do przeróbki. Masz pewnie lt+ czy coś takiego i nie przejdzie aktualizacja zanim nie wgra się orginalny fw do napędu.
     
  5. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jaką masz przeróbke? Gierka orginalna? Jeżeli nie,być może masz halo reach spaczowanego pod starego dasha? Skoro tak to przepuść jeszcze raz tą gre przez abgx360,on doda patche i będziesz mógł nagrać na płytke.Powinno wtedy śmigać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum