1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update F1 2010

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Knoper93, Listopad 6, 2010.

  1. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam
    Czy to jest patch do gry F1 2010 >>JQE360.com JTAG test | XBLA Game Database
    Śledziłem dział "aktualności" i nic na temat łatki nie było może coś mi umknęło

    pozdro Knoper93
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak do F1 został wydany patch, poprawiający denerwujące bugi w grze.

    z forum Codemasters:

     
  4. bzyczq

    bzyczq Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    306
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    czy ten update da rade wgrać do F1 2010 w wersji PL od "SZOPASQUAD", ponieważ widzę tam podane Media ID od gry angielskiej wersji gry, RF bodajże ona była? da się ten update jakoś przerobić, nie wiem? czy istnieje jakaś szansa, że będzie można tą wersje gry zupdatować?
     
  5. Budyn90

    Budyn90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trzeba czekac, az ktos wrzuci patch dla Media ID polskiej wersji. Nie ma innej metody. Nie moge rowniez znalezc latki do polskiej Mafii 2 :/
     
  6. presoft

    presoft Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Dołączam się do pytania powyżej i czy da rade to wgrać do konsoli bez JTAG ?
     
  7. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak da radę.

    Proszę o patch do polskiej wersji językowej...
     
  8. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Patchowanie gier offline jest oczywiście możliwe. Wystarczy poszukać poradnika na forum. Co do polskiej wersji gry - tak jak napisał Budyn90.
     
  9. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a to jeszcze zapytam, czy na pierwszy rzut oka widać jakieś zmiany, bo szczeże mówiąc z tych wszystkich błędów zauważyłem tylko ze niektórzy nie zjeżdżają do boksu, ale to i tak tylko w paru wyścigach
     
  10. neo937

    neo937 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    713
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To ze strony pclabu, natomiast pełna lista zmian na X360 jest na forum Codemasters: F1 2010 v1.01 patch changelist per platform
     
  11. Biernacik

    Biernacik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Z tego co się orientuję to nie naprawiono błędu przetrzymywania w pit stopie jak kilka bolidów zjeżdża naraz;/ Czyli cały czas trzeba zgadywać na jakim kółku zjechać po opony albo wyłączyć symulacje opon(tylko przy wyłączonej symulacji opon kręci się dużo lepsze czasy, gdy przy wł. pierwsze kółko jest dużo słabsze)
     
  12. ach

    ach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ciderland
    Panowie ja mam angielską wersję gry ale nie RF tylko chyba COMPLEX.Czy to może mieć znaczenie bo patch mi nie działa a wszystko zrobiłem krok po kroku tak jak powinno być?
     
  13. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Wie ktoś może kiedy możemy się spodziewać wydania patcha działającego na wersji PL?
     
  14. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Patch już raczej jest tylko trzeba czekać na upload
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Też tak macie po wgraniu tego patcha?
    W karierze jestem w teamie Ferrari i w boksie zmieniam np. na opony główne a koło bolidu stoją alternatywne i na odwrót przy deszczówkach i pośrednich jest ok.
    Przed wgraniem patcha jeździłem Red Bull-em i takich bugów nie maiłem :)
     
  16. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rozumiem ,że gdy jestem podłączony do neta to aktualizacja wgrywa mi się automatycznie ?
    Bo gdy kupiłem grę to sciągało mi aktualizację która ważyła 2 mb
     
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak to jest ten title update...
     
  18. ach

    ach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ciderland
  19. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Wkładam pendrive'a z tym patchem ale nic sie nie dzieje,aplikuje patcha z tego tutoriala co był na stronie.Bezsens,kombinuje już na rózne sposoby i nic.
     
  20. koral_21

    koral_21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W linku podanym przed Twoim postem masz pełana listę poprawek i ten puntk:

    Improvements have been made to the pitting process to prevent the player getting stuck.
     
  21. LessThanJake

    LessThanJake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZABRZE
    Ma ktos tez taki problem że wkłada sie pendrive a konsola nie reaguje?;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum