1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update firmware w Samsungu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez MOSZEUSZ, Kwiecień 3, 2010.

  1. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Mam jedno proste pytanie. Jeżeli chcę zaktualizować firmware (z 1.6 do 1.61ns) to da się to zrobić bez DVD-KEY ? Czy muszę go mieć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zawsze musisz mieć dvd key ,ale możesz go wyciągnąć ze swojego firmware 1.6 i wgrać do nowego 1.61ns
    .
    .Tak
     
  4. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli wystarczy, że podłącze napęd przez SATA ? Nie trzeba nic więcej kombinować ?
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    skoro ma samsunga to ja zawsze dla bezpieczenstwa bo to łatwizna zczytuje klucz z sammyego przez dosflash.
    Jezeli masz swoj klucz napedu gdzies na dysku czy gdziekolwiek to poprostu wczytaj nowy fw zaladuj stary zrób spoof i wgraj :)
     
  6. scarab

    scarab Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli mam Samsunga sflashowanego stareńkim Xtreme to procedura jest podobna?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz Xtreme więc wgrywanie iXtreme mija się z celem. Nie ma LT dla samsunga więc zostaw sobie Xtreme
     
  8. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A na jakiej zasadzie działa ten Xtreme ? Też trzeba kombinować z tym Wave`ami czy mogę nagrywać gry jak leci ? I na Xtreme da się gry z XBOX`a nagrane na DVD5 odpalić ?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie odpala jak leci i gry xbox 1 na dvd5
     
  10. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A jaką wersję tego Extreme najlepiej wgrać ?

    EDIT:
    I przy okazji prosiłbym też o link do owego Extreme ^^ A co do nagrywania gier z xbox`a jedynki. Wystarczy, że na DVD5 nagram normalnie zwykłe ISO z grą ?
     
  11. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  12. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co się dowiedziałem to są chyba 3 wersję Samsungów (MS25, MS28A, MS28B). Program do flashowania powinien mi pokazać którą wersję napędu posiadam ?
     
  13. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    to nie ma znaczenia która wersję napędu posiadasz różnia sie tylko nazwa mozesz wgrywas ms25 do ms28 jezeli taki posiadasz..
     
Wczytywanie...

Poleć forum