1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update FSD z poziomu samego FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez borewicz07, Marzec 17, 2014.

  1. borewicz07

    borewicz07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich na wstępie. Posiadam RGH z FSD 3 rev 3.0.58 i chciałbym zrobić update z opcji samego FSD (czyli odznaczam ptaszki w opcjach i heja) I nasuwa mi się pytanie; dlaczego wszyscy radzą robić update "fizycznie" zamieniając cały katalog a nie tak normalnie??

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilolos123

    kamilolos123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja update robiłem jak leszcz. Po prostu z poziomu FSD w File Manager usunąłem folder FSD (Oczywiście nie usunęło mi wszystkich plików), następnie nowy katalog z FSD nadpisałem na obecny i śmiga.
    Jeżeli chcesz zrobić tak jak ja, to uważaj i nie wyłączaj konsoli w momencie kiedy usuniesz pliki z FSD bo potem nie zaskoczy Ci FSD i będziesz musiał robić potem to przez XexMenu.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ja robię przez FSD.
    Fizycznie przeinstalowuję dopiero w przypadku jak coś mi nie działa, jak LINK nie chce zaskoczyć itd bo czasem jest tak że nie dogrywa wszystkich plików (z niewiadomych dla mnie przyczyn).
     
  5. borewicz07

    borewicz07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak wygląda sprawa ze skinem przy takiej aktualizacji? wskakuje skin default eng z 775? bo na chwilę obecną mam tylko ayr pl i żadnej innej pod 3.0.58 (nawet default)

    pozdrawiam
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wszyscy radzą fizycznie bo czesto update sie nie udaje
    po reboocie czesto jest czarny ekran
     
Wczytywanie...

Poleć forum