1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update gier z live ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Moose80, Lipiec 21, 2013.

  1. Moose80

    Moose80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OSW
    Witam niby wszytsko jasne jednak do końca nie jestem pewny ;X Czy jeśli zaloguje sie do xbox live i pobiore update do skyrima to stracę przeróbke ? , jeśli tak to jest inny sposób by wgrac update , gra jest zbugowana i nie pozwala na dalsze przechodzenie ;/ z góry dziękuje za odp .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Nie stracisz przeróbki aktualizując grę. Jedynie jest taka możliwość przy aktualizacji dasha !
     
  4. Moose80

    Moose80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OSW
    Czyli na spokojnie , moge sie podłączyć i pobrac ? dodam tylko że to mój pierwszy raz więc nie wiem co i jak ;X ale dzięki za odp ! <3
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak spokojnie możesz wgrywać.
     
  6. Moose80

    Moose80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OSW
    Wyskoczyła mi informacja że musze zaktualizować system za pomocą xbox live bo inaczej sie nie połączy ;X podłaczyć sie czy wycofać ?
     
  7. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Pobierz updaty na PC i zgraj je przez pendrive.
     
  8. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    jak masz 3.0 to spokojnie aktualizuj wszystko, akceptuj i się podłączaj
     
  9. Moose80

    Moose80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OSW
    Okej , Gra i pyka , Dzięki za pomoc <3
     
Wczytywanie...

Poleć forum