1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update iXtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jarek882, Marzec 15, 2010.

  1. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Tak jak w temacie chce zrobic update ixtreme z 1.5 na 1.6 ns tylko ze nie posiadam plyty glownej z via. Moja plyta gigabyte ma770 ud3. Daloby rade na niej zrobic update firmware?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Na każdej płycie z sata powinno dać radę. Ja robie na gigabycie z nf3 i nie ma problemu.
     
  4. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    musisz sprawdzic jak robilem na plycie nForce i dalo rade

    EDIT
    zostalem wyprzedzony przez kolege :)
     
  5. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    mozecie dac jakis link do poradnika poniewaz nie moge znalezc... Dodam jeszcze ze gdy chce odpalic dosflash 1.7 przy botowaniu nie chce sie odpalic i pisze ''Disk boot failure"
     
  6. baranek-be

    baranek-be Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystra k. Żywca
    COMMAND.COM
    IO.SYS
    MSDOS.SYS
    Ja bym sprawdził czy wyżej wymienione pliki znajdują się na utworzonym dysku startowym.
     
  7. iglar11

    iglar11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro nie znasz sie na tym nie lepiej oddac xa do serwisu?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    i nie whrywaj 1.6NS bo czesem zle dziala. Wgraj LT lub 1.61 NS
     
  9. Lordani

    Lordani Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie prawda, ja mialem sata i ****, musiałem kontroler kupować, ale warto bo działało z nim a tylko 40 zł na allegro nówka.

    Ps. nie słuchaj dextera (przedmówcy), gada pierdoły. Wcale nie jest tak że 1.6 czasami zle działa zawsze idealnie działa słyszałem że to 1.61 ma więcej błędów niż 1.6 no ale zrobisz jak chcesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum