1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update Kinecta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bakusbakus96, Listopad 26, 2011.

  1. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie:
    wczoraj otoz przyszedl mi kinect ,podlaczylem go wkladam gre Kinect Adventures i wyskakuje mi komunikat zeby zaaktualizowac system. Moge dodac ze konsola jest przerobiona i dasha mam 2.0.13599.0 czy moge pobrac aktualizacje z xbox live czy musze sflashowac konsole ??? Z gory dziekuje za pomoc ;d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z tego co wiem do kinect starszał dash z adventures kinec, i jak chce jakieś upragrade to raczej tylko kinecta. jak masz lt 1.91-2.0 to nie musisz sie bać o flasha. i to jest napewno tylko po podłączeniu kinect czy z jakieś gry?
     
  4. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odrazu jak podlaczam kinecta to prosi mnie o aktualizacje ;d
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to ją zrób kinect ci lt nie usunie
     
  6. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    w życiu nie aktualizuj z liva bo będziesz miał dae.bin
     
  7. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam dasha 13604 i spoko działa. Zaaktualizuj sobie przez pendrive. Nie zaszkodzi a może pomóc
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    kinect może , oczywiście żadnych aktualizacji przez xbox live bo przestanie xgd3 chodzić i ap25
     
  9. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po prostu musisz zaaktualizowac jeśli chcesz uruchomić kinecta
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    i straci możliwość gier xgd3 i ap25
     
  11. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale on pisze, że ma przerobioną konsole. Nie możesz przez LIVE ;/
     
  12. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To przez pendriva ??? i na 100% nie usunie lt???
     
  13. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    on pyta czy ma zaaktualizowac a wy mu w łbie mącicie porostu włóż ta płytę zaktualizuj z niej i tyle bez strachu
     
  14. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam flasha LT 2.0 i z dasha 13599 przerzuciłem sie na 13604 i wszystko działa normalnie. Aktualizowałem przez pendrive. Wczoraj w forze gralem na kinect i smiga.
     
  15. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak podlaczam kinecta to miga zielona dioda ;d i to oznacza ze trzeba zaaktualizowac system ;d
     
  16. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    możliwe ,że tylko przez live to zrobisz:) , ja jak kupowałem konsole z kinect robiłem odrazu upragrade z 9199 na 12xxx i nie było wtedy lt na slimke 0225:) i dogrywało jakąs aktualizacje do kinect wydaje mi się ,że to tylko z live . luknij na xbox.com ,może coś tam jest na ten temat
     
  17. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprobuje zaraz wgrac 604 dasha przez pendriva i zobacze czy pomoze
     
  18. damspi

    damspi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tu coś masz, aktualizacja xboxa 360. Aktualizacje oprogramowania konsoli Xbox 360 | Rozwiązywanie problemów z konsolą Xbox | Pomoc techniczna konsoli Xbox - Xbox.com
     
  19. bakusbakus96

    bakusbakus96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli trzeba zaaktualizowac dasha do 604 ;d
     
  20. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    ale pisze coś że nie obsługuje ? bo piszesz że miga tylko zielona dioda. mi kiedyś na dashu 126 coś wołało na przeróbce z gry, zaktualizowałem i działało. tylko nie rób tego z live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum