1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update konsoli z iXtreme.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez cosby, Październik 1, 2008.

  1. cosby

    cosby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpinam konsolę do LAN a ta na starcie mnie wita i wypisuje że nie zaloguje mnie bez aktualizacji konsoli. Możecie podpowiedzieć czy mam się zgadzać na to? Inaczej wejść nie mogę ale że konsolka przerobiona to nie wiem czy mogę... Czy ktoś z was mający iXtreme łączył się z siecią? Może lamerskie pytanie ale w sumie nie wiem też jak sprawdzić w jaki sposób ta konsola jest przerobiona i czy logowanie jest bezpieczne by mnie nie zbanowali. Odkupiłem ją w takim stanie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    Jeśli masz ixtreme to nie masz się co bać, a jeśli xtreme to wyjmij płytę z napędu i już.
     
  4. cosby

    cosby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    Nie czaję. To sprawdzają płytę przy połączeniu czy konsolę ???????
     
  5. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    Płytę.
     
  6. cosby

    cosby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    Ok. Poszło. Dzięki !

    Pokazuje mi że mam golda na miesiąc gratis. Rejestruję się i jednak lipa. Przy zakładaniu konta zgłasza nieprawidłowy kod pocztowy. Kraj ustawiłem na Wielka Brytania bo Polski nie było. Czy wiecie może jak dalej się dostać?
     
  7. Acer4ever

    Acer4ever Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    Poszukaj odpowiedniego kodu w internecie ;)
     
  8. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    lol po co sie zabierac za cos jak sie nie umie ? najpierw czytac poradniki na stronce i pozniej dopiero pytania...
     
  9. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Update konsoli z iXtreme.

    Kto pyta nie błądzi i nie kozakuj tak bo sam kiedyś byłeś zielony...

    Odpowiadając na pytanie o kod pocztowy w UK to możesz użyć na przykład SW7 4DZ (pod takim kiedyś mieszkałem i sam takiego użyłem do rejestracji xboxa). A jak nie to sprawdź sobie w necie adres jakiejś angielskiej firmy i będziesz miał kod. Pisz jak coś jeszcze chcesz wiedziec
     
Wczytywanie...

Poleć forum