1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update przeróbki.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Luuunatyk, Maj 10, 2009.

  1. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    zadaje to pytanie bo zbytnio sie nie znam.
    byłem dzis na gieldzie chcialem kupic velvet i wolverina lecz powiedzieli mi ze trzeba miec ixtreme 1.52 <- ?!?!
    i tu moje pytanie ile kosztuje update we wrocku z 1.5 na 1.52
    czy moze lepiej poczekac na 1.6 ?
    z gory thx za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie 1.52 tylko 1.51
    kosztuje tyle samo co innych od 30 do 60 zł
    1.6 ma wyjsc za tydzien wiec chyba warto poczekac
     
  4. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    ee.. u mnie to az 100zl trzeba zaplacic.. ;/ chyba predzej sam bede probowac zrobic upgrade FW ;>
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    kiku w Wrocławiu robi za 60 lub 50 nie pamiętam teraz
     
  6. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk

    kup sobie na allegro przerobienie albo zalatw od kogos innego, 100zł to 2x ile jest warta usługa
     
  7. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Znajdz na allegro oferte ktora jest w twoim miescie lub okolicach. Na pewno znajdziesz za ok. 50zl
     
  8. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    krisr77 MI POWIEDZIAL 1.52 i nie nie przeslyszalem sie :D:D
    od 50 do 60 zloty ?! ale wyciagaja kase -.-
    jak za 100 zloty to pierwszy raz jak przerabiasz
    to za update powinni brac po 20 zloty.
    ok dzieks za help poczekam na 1.6 ; P
     
  9. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakbys mial sam sprzet do przerobki kupowac to by cie dorzej wyszlo, wierz mi ;)
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czemu za update mają brać mniej. Wykonuje się tą samą czynność co przy pierwszym flashu. Tak na prawdę nie ma czegoś takiego jak update tylko jest flash
     
  11. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    a jaki sprzet do tego trzeba ?
    dopiero co 1.5 przerobilem to zanim mafia II wyjdzie to juz 3.0 bedzie ixtreme :D:D
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zasadniczo jesli masz juz przerobiona konsole (np ix 1.41 albo 1.5) to zadego sprzetu ci nie potrzeba. podalaczasz pod sata w pececie i flashujesz
     
  13. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    przez SATA tez sie flashuje? tzn z poziomu windows'a czy tak jak ten DOS flash ??
     
  14. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Zasadniczo w liteonie ten numer z odczytem klucza bez sprzętu przy ixtreme 1.41 nie przejdzie :D a co do wersji softu to nie ma ixtreme 1.52 tylko jak kolega wcześniej zauważył 1.51 a lada dzień 1.6

    andryush
    A co to za pytanie czy przez SATA sie też flashuje?Zawsze i tylko przez sata sie flashuje bo nie ma innej możliwości i można to zrobić z pod windowsa,używasz do tego np jungleflashera.
     
  15. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    jak narazie to sobie poczekaj na 1.6 bo juz bedzie.... w sumnei na obecne czasy to 1.51 w zupelnosci ystarcza i raczej juz na kilka mieisecy powinno wystarczyc powinno wystarczyc...na zapas nie ma co update robic ..a dla jednej lub 2 gier tez nie warto... ja zrobie update z 1.51 na wyzej dopiero jak wyjdzie naprawde swietna gra i mi nie odpali
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak jeszcze bardziej uściślając:

    1. jeżeli liteon jest juz sflashowany to jest na 1.5 (innego softu nie ma na niego) wtedy wystarczy tylko sata
    2. przy innych napędach (np benq) tez wystarczy tylko sata

    reasumując jeżeli napęd jest juz sflashowany to do przerobienia go wystraczy tylko sata.

    Mam nadzieje ze niczego nie pokrecilem jakby co to Brabus mnie poprawi :)
     
  17. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    a jest gdzies jakis opis jak zrobic update flasza w litku ?? 1,5

    rozumiem teraz ze tak

    wyjmuje naped z konsoli podpinam pod sate w plycie glownej
    opalam jakies programiki i wgrywam nowszego flasza ? ( a da sie jeszcze odczytac klucz napedu bez sprzetu? bo nie dostalem go przy kupnie )
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak. jak juz masz przerobiona to podpinasz pod sata w kompie zasilanie bierzesz z konosli.

    flashujesz pod dosem albo winda. klucz da sie zczytac jak jest juz przeróbka wgrana bez sprzetu. o szczegoly zapytaj brabusa on jest debesciak :)
     
  19. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
  20. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    no wow brabus wiem ze nie ma 1.52 ale tak mi powiedzieli na gieldzie :D:D:D:D
    krisr jest moze gdzies na forum poradnik jak samemu to zrobic ?
    widzisz ja mam 1.5 i chce sobie sam 1.51 zrobic ; P
     
  21. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wlasnie, bo na forum jest tylko jak wgrac, a jezeli latwo mozna zrobic update to poprosze o instrukcje ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum