1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update z iextreme 1.41 do 1.5

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Amarant1989, Styczeń 4, 2009.

  1. Amarant1989

    Amarant1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Otóż mam problem posiadam konsole przerobioną iextreme 1.41 , a chciałbym wgrać 1.5 czy jest taka możliwość i jak to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sereczek

    Sereczek V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    204
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Tak jest możliwość ale skoro pytasz to wcześniej tego nie robiłeś lepiej się do tego samemu nie zabierać na allegro po 60 zł przerabiają.
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Nie , nie ma mozliwosci . 1.41 jest dla Benq , a chwilowo dla benq nie ma nowszego Firmware
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała

    Kłamstwo wgrywam 1.5 ixtreme do Benq. Znów nie wiedza wprowadza w błąd
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    iExtreme 1.5 jest dostępny dla napędów BENQ, LITEON, SAMSUNG.

    $Piri wydaje mi się że jako moderator powinieneś to wiedzieć i nie wprowadzać ludzi w błąd.
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Przepraszam za pomyłke , pomylilem Benka z Hitachi <czerwony>
     
  8. Barto147

    Barto147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świnoujście
    Witam mugłby ktoś napisać co zmienia w stosunku do Iextreme 1.41 (mam BenQ) ten IeXtrime 1.5??? bo nie wiem czy się oplaca ponownego flasha robić a doczytujące teksturki w gta wkurzają. ale słyszałem że dużo daje :p więc prosze o odpowiedź.
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zmiany:
     
  10. Barto147

    Barto147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świnoujście
    Dzięki. :D A wie ktoś może czy przy flashowaniu w benQ mozna ustawić sobie większą prędkość odczytu? np. x12???

    I czy mugłby ktoś jeszcze podac linka do tutoriala jak flashować BenQ??
    Z góry dzięki :p

    Spoko 1.4 jest tak samo chyba niewykrywalny bo 1.5 to złamany lite-on i poprawki dla innych napędów głównei. i mam nadzieją że pozbęde się tych wczytujących teksturek z GTA.
     
  11. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Na starszych wersjach iXtreme zawsze jest większe ryzyko dostania bana.

    Da się ustawić tylko x12.
    Na forum jest, poszukaj.
    Jak podałem wcześniej iXtreme 1.5 jest bezpieczniejszy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum