1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update z LT2.0 do LT3.0 - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dolny, Październik 24, 2012.

  1. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    po perypetiach typu wgranie złego softu od wczoraj walka trwa dalej.
    Sytuacja wyglada tak że nowa fifa 13 zaktualizowala mi dash do 15574.
    Nowa fifa nie działa bo wymaga LT3.0 to postanowilem poprostu wgrac LT.3.0.
    Wgrałem i nic
    ani stara fifa ( która działała) ani nowa nie działa.
    Wgralem STOCK firmware wrzucam oryginał i nic.
    O co chodzi ?
    co sie stalo ?
    co złe zrobiłem ?
    z góry dzieki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    zły klucz albo zły firmware.
     
  4. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wrzucam na LT2.0 do liteona pliczek
    LTPlus-0251-v3.0.bin
    czyli powinno być dobrze
    a klucz mam od goscia który pierwotnie przerabiał Xboxa
    mozna jakos w logach sprawdzić (bo mam log) czy to z tego napedu jest ?
     
  5. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Nie sprawdzisz czy z tego napędu. Może dostałeś zły klucz napędu
     
  6. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i co w takim przypadku można ? jak ja już flashowalem go ze złym kluczem ?
     
  7. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    czyli po włozeniu płyty pisze ODTWÓRZ DVD ? Jesli tak to zły klucz. jedynie rgh i wydobycie klucza z romu.

    Zawsze sie robi kopie z napedu . Nigdy nie wieże w klucze klientów nagrane na płytach.
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Update z LT2.0 do LT3.0 - problem

    Zgadzam się.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro ma dasha 15574 to rgh nie zrobi, przynajmniej na chwilę obecną.
     
  10. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    lepiej spędzić minutę czy 2 minuty więcej przy napędzie i wyciągnąć klucz samemu.

    Zostaje ci czekać aż będzie możliwość zrobienia rgh pod ten dash albo skontaktować się z kolesiem co przerabiał o podanie prawidłowego klucza (powinien mieć je zapisane)
     
  11. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm
    no to ladna lipa :/
    mam gdzies plyte w domu z kopia ale mam przy sobie LOG z wykonanymi pracami przez typa
    i tam jest tych kluczy z 8
    tylko z tego pliku nieda sie ich wrzucic chyba czy sie da ? przez junglerflasher ?
     
  12. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    To jak wrzuciłeś klucz skoro masz go gdzieś na płycie?
     
  13. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robilem juz w sumie z 5 xbox'ow ale tego jednego akurat robilem w domu i wzialem katalog tutaj gdzie teraz jestem ;)
    i chyba wzialem nie ten :) musze tej plytki poszukac to moze mi sie uda ogarnac to
     
  14. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Bez key ta konsola dlugo ci moze postac, rgh na dash 15xx moze dlugo trwac.
     
  15. dolny

    dolny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to straszna lipa wyszla :( musze ta plytke znalezc
    dzieki
    dam znac czy mam i czy dałem rade jak znajde
     
Wczytywanie...

Poleć forum