1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Update.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez psparkers, Grudzień 13, 2010.

  1. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z RRoD-em. Konsola działa po nagrzaniu. Jednak gdy ma za dużo do pokazania wywala się. I tu moje pytanie czy gdy nagrzeje konsole i spróbuję zrobić update przy którym konsola się wywali to coś się stanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, mozesz zobaczyc potem komunikat o tym ze update sie nie powiodl i poem update z plyty tylko bedzie mozna zrobic, a w skrajnym przypadku moze sie skonczyc bledem e71/e79.
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Nie rozumiem twojego pytania. Chcesz aby Rrod zniknął po aktualizacji dashboardu? Update nic nie pomoże na 3 diody .
     
  5. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi chodzi o to ze mam kinecta i chce aktualizację zrobić.
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    A co oznacza zdanie "mam dużo do pokazania" :confused:
     
  7. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znaczy że jak musi przetworzyć dużo grafiki (nie wiem jak to inaczej ująć) to wywala RRoD-a 0103.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    0103 to przegrzany procesor, mozesz zrobic X-Clamp, powinien pomoc.
     
  9. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że to wina procka. Rebaling był. Ale czasem mi wywala znowu. Musze go tylko rozgrzać i uważać żeby nie robić za dużo rzeczy naraz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum