1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Updatowanie xboxa z xtr 1.4

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Mariuce, Luty 23, 2009.

  1. Mariuce

    Mariuce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałbym dziś za pomocą liveboxa updatnąć swojego xklocka. Jak podłączyć wiem tylko nie wiem czy mam założyć jakieś konto na xbox live? Jeśli tak to poprosze o link i instrukcje. Mam nowego dasha i wgranego xtr 1.4. Czy pobranie aktualizacji ( themów, wyglądów ludzików i kodeków ) nie wymusi bana na konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    nie no co ty czlowieku ja mam xtr 1.5. i sobie aktualizowalem skate 2 , fife i call of duty wczoraj *jak widac w moim gametagu* i nic :D
     
  4. Mariuce

    Mariuce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz, 1.5 rózni się od 1.4 tym, że jest niewykrywalny
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak na razie zobaczymy na nastepnej fali banów czy zaden z 1.5 nie poleci :)
     
  6. LukEEE

    LukEEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    OMG wykrywalne są kopie gier a nie Firmware... nie wprowadzaj go w błąd
    1.5 różni się tym ze obsługuje Liteona i poprawia w 100% bląd kreon'a

    no pewnie ze poleci jak niekompetentni ludzie grają na xlive ze złymi kopiami (bad pliki SS itp)
     
  7. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    nom ale za to nie mozna powrocic do orginalnego biosu ;o mozna powrocic jak Ci wymienia liteona na samsunga a ja nawet o tym nie myslalem odrazu liteona przerabialem :d
    po co samsunga aby mi plyty rysowal ? gosciu mi mowil ze to z tymi 'rysowanymi plytami' to czysta plotka. no nie wiem pewnie chcial ode mnie wiecej kasy. :D zebym wymienil drive :D
     
  8. Mariuce

    Mariuce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno update nie spiedzieli mi xtr?
     
  9. LukEEE

    LukEEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów

    Tak dostaniesz bana MS wykryje ze masz ixtreme ahhahahahahah

    a tak na serio to nic ci nie zwali jakiś update MS nie ma takiej mocy :D
     
  10. Mariuce

    Mariuce Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki i przepraszam za moj noobizm w dziedzinie softu. Sporo władowałem w tą konsole więc chyba sami rozumiecie.
     
  11. LukEEE

    LukEEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Każdy wszystkiego nie wie .
     
  12. bebol2

    bebol2 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napisales ze zle kopie... jak sprawdzic jakie mam kopie i czy nie mam tego SS? :DD
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    O tu masz przykład osoby która jest chętna na bana;). Pisze o tym wszedzie jak sprawdzać kopie poszukaj
     
  14. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Sorry, ale się podepnę pod temat, czy konsola zbanowana umożliwia granie offline? Zamierzam przerobić konsole iXtreamem 1.5 i się zastanawiam :D
     
  15. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  16. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Taa ale nawet po banie można grac na necie tylko na xlink i na wybranych grach , jest wada tego ze musisz mieć niski ping .
     
  17. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Włącz grę, przesuń konsolę z pionu do poziomu i zobaczymy czy to plotka...
     
  18. KrysikCDI

    KrysikCDI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    W taki sposób to prawie każdy napęd porysuje płyty. wsadź płyte w napęd od kompa i przesuń kompa z pionu do poziomu :) Na 90% coś J..ebnie;p :D
     
  19. Luuunatyk

    Luuunatyk Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław. : )
    ta moj mac jakos nie jebn*l jak tak robilem :D:D
    ale jak czytalem to lite-on jest lepszy od tego samsunga :) bo samsung rysowal podobno plyty i uwaga nie musial trzasc nim z pionu do poziomu :D
     
  20. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mam wersje Core, przez pierwsze 1,5 do 3m-cy xbox stal w pionie (Lite-On) i napęd padł. Wymienili mi na nowy i od tamtej pory (jakieś 1,5 roku moze 2) nic się nie działo, ale xbox leży. Dalej mam Lite-On'a.

    PS. Płyt mi nie rysował... chyba :D
     
  21. LukEEE

    LukEEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    Liteon pojawił się bodajże w kwietniu o ile się nie mylę tamtego roku to jak mogłeś go mieć 1,5 roku temu? Miales Benq'u ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum