1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

upewnienie z cod:mw2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kolro, Listopad 27, 2009.

  1. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przerabiam abgx360 gui w ten sposób
    [​IMG]
    a dzieje się tak...
    [​IMG]

    czy wszystko jest ok?(hodzi mi o "pfi matches know data<4th wave-reques ixtreme 1.5 [hitachi only],v 1.6 using activation disc,1.61 or later...

    1.czy wszystko jest dobrze wgrane??
    2 o co chodzi z tym using activation disc??to znaczy za nadal muszę używać active iso!?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a powiedz mi co chcesz zrobic???
     
  4. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chciałem wgrac ss i zpytac czy zadziała na lite on 1.6
     
  5. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    A po co to robisz?
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  7. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok...ja jestem zielony bo od 2 dni mam x'a
     
  8. Starsep

    Starsep Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew
    Zapewne chcesz zmienić wave na starszy... Jeśli tak to zaznacz opcję disable all online functions i obydwie opcje "patch even if" w Manually Patch or Extract Files.
     
  9. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale w wave patcherze czy abgx360?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    z tego co widze to wgrywa pliki z call of duty 2 do call of duty 2
     
  11. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja sie nie znam ...wstawka nazywa się
    Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.Xbox360.RF-TL
     
  12. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    pytam czy dam radze grac na wave 4(bez active iso) w tą gre na 1.6?czty musze użyc wave paczera?
     
  13. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ahh..pies to trącał spróbuję tym wave paczerem :]
     
  14. lasek

    lasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    nie bedziesz mogl grac bez activate.iso w gry z wave4 jak masz 1.6. a jak spatchujesz teraz na wave 3 to nie bedzie mogl grac pozniej w ta kopie na flashu 1.61
     
  15. kolro

    kolro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha...
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Frodzmirz
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    472
  2. Jeckie
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    574
  3. Gelerth
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    633
  4. Dymkul
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    617
  5. slawek4129
    Odpowiedzi:
    9
    Wyświetleń:
    571

Poleć forum