1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

upgrade lt2 do lt3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bastard79, Marzec 24, 2012.

  1. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Cześć,

    Ma przerobionego slima z lt2.0, przerabiał go gość który mi go sprzedał, wiec nie mam klucza, nie wiem w jaki sposób został przerobiony itp.

    Czy kupując usb probe wyciagne sobie klucz napedu i samemu dokonam aktualizacji ??

    pytam bo nie wiem dokladnie jak to jest z tymi slimami, niby cos sie tam wierci niby lutuje i z tym sobie nie poradze, ale sam upgrade firmware nie powinien byc dla mnie problemem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    919
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
  4. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    no wlasnie tego nie ogaraniam, jezeli mam juz przerobiony to znowu trzeba ciac sciezke/ drillowac ?
     
  5. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    919
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    ciac siezka tak (jeżeli masz wogóle ją zalutowaną) a jeżeli masz drilla to tylko wacik
     
Wczytywanie...

Poleć forum