1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchamiane gier z dysku

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Szymon930718, Marzec 1, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Szymon930718

    Szymon930718 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem:
    Jak zainstaluje grę na dysk to i tak muszę mieć płytę w napędzie, a tych wszystkich dashboardow mi nie czyta, kupiłem xboxa w grudniu jakoś, dajcie jakis nowy, pewny dash albo coś by gry odpalily z dysku bez płyty.
    z góry dzięki za pomoc ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie ten dział
    2. Nie szukasz

    Nie da się odpalić gry z dysku bez płyty

    CHYBA, że masz odpowiednią PRZERÓBKĘ
     
  4. Szymon930718

    Szymon930718 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znaczy przerobionego mam, a gdzie sie sprawdza jaka przerobka?
     
  5. Piechur

    Piechur Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lębork
    pewnie koledze #Pablooo88 chodzi o XBR i tym podobne a jeśli kolega Szymon ma konsolę z grudnia tej przeróbki nie da się wgrać
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To musi być specjalna przeróbka Xrebooter itp
     
  7. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    W zwykłej konsoli musisz mieć płytę, dopiero w XBReboot wystarczy samo *.iso - a napęd jest zbędny - w twojej konsoli, tego już nie wgrasz.
     
  8. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Generalnie w normalnej przerobce jaka Ty posiadasz nie mozesz odpalic gry z dysku bez plytki w napedzie. + jest taki ze naped nie pracuje i panuje cisza :)
     
  9. Szymon930718

    Szymon930718 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to kiepsko ;/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum