1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchamianie Black Ops - czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kiler113, Marzec 2, 2011.

  1. kiler113

    kiler113 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Sciagnalem wersje Call Of Duty Black Ops READNFO XBOX360-FW, mam flasha ixLT+1.1 chce odpalic gre i pokazuje sie czarny ekran i nic sie nie dzieje, trzeba resetowac konsole

    Jakies porady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gajdzik

    gajdzik Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    207
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
  4. kiler113

    kiler113 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem czy dobrze na necie wyczytalem ale czy wystarczy ABGX 1.0.5?? bo czytam ze on ma w sobie juz AP 2.5... ??
     
  5. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    pamiętaj tylko że LT+ na ma zabezpieczenie na 3 minutowe potem flaga.
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Nie ma w sobie, ale sciaga z neta sam i dodaje do obrazu
     
  7. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ja juz nie wiem co z tym AP... Czytałem, że 3 gry mają AP (AC: Brotherhood, NFS Hot Pursuit i Fable III) Może ktoś to wyjaśnić? Raz a porządnie?....
     
  8. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Po aktualizacji trzeba każdą gre przygotować na AP(chyba).
     
  9. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli masaz dasha 625 to także COD BO , MW2 dostają Ap2.5 i te gry trzeba ponownie nagrać z Ap.2.5 i pewnie dlatego jak chcesz odpalić BO to masz czarny ekran. Zostało to dodane podczas ostaniej aktualizacji dasha z live'a, reszta gier które wymieniłeś też mają ap.2.5
     
  10. kiler113

    kiler113 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jestem swiezy jak widac wiec nie wiem ocb...

    A gra przeskanowana abgx 1.0.5 i dziala :)
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    już było
    jak masz wgrany LT+ i do napędu włożysz źle nagraną i przygotowaną grę
    to LT+ blokuje taką grę [czarny ekran] abyś nie został oflagowany i nie dostał bana
    jak grę właściwie sprawdzisz abgxem360 v1.05 i nagrasz to wszystko będzie działało
    więc musiasz od nowa wykonac tą operację sprawdzić i jak wszystko na zielono to nagrać
     
  12. Mlynarz95

    Mlynarz95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    No ok, ale jeżeli owy obraz nie posiada tego patcha AP 2.5 to co mam zrobić, żeby gra działała? Nie wystarczy przepuścić tego tylko przez ABGX???
     
  13. abonicjusz

    abonicjusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma ktoś morze linka z tym patchem AP 2.5 do COD BO bo szukam cały dzień i nie mogę trafic- z góry dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum