1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchamianie content z USB

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majeros, Marzec 18, 2014.

  1. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Siemanko. Mam pytanie czy jest możliwość aby content był odczytywany nie z dysku tylko z urządzenia podłączonego pod USB? Chodzi mi o to, że np. zainstaluję HD tekstury do Splinter Cell Blacklist albo pierwszą płytę od GTA V na dysku i chciałbym je przenieść na dysk podłączony pod USB tak, żeby czytało ten content z USB. Można tak zrobić? Jeżeli tak, to jak? Szukałem na forum i w internecie, ale znalazłem tylko coś o zgrywaniu na pendrive i nie wiem czy to działa w ten sam sposób. Mam Xbox'a z RGH + podpięty dysk 1 TB pod USB.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Da radę, ale pamiec usb musi być sformatowana pod org dash'em nxe ...ale da ci to max 32gb...wiec w praktyce nie ma to sensu.

    Wysłane z tapatalka
     
  4. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Dysk zanim podłączyłem pod RGH formatowałem przez NXE. Dysk od M$ mam tylko 20 gb także dla mnie byłaby to ogromna różnica. Wiesz może jak to zrobić?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie rozumiem... co chcesz formatować pod nxe? Chyba nie ten dysk 1 Tb


    Wysłane z tapatalka
     
  6. majeros

    majeros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Ten dysk 1 TB formatowałem pod NXE. Utworzył mi się folder Xbox360, pojemność pokazywało 31 gb z kawałkiem. W folderze Xbox360 mam jakieś pliki zajmujące te 31 gb.
     
Wczytywanie...

Poleć forum