1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchamianie gier z HDD?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sniperx, Grudzień 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Witam!
    Naoglądałem się na YouTube filmów, że można uruchamiać gry z USB.Czy to prawda?Jeżeli tak to jak tego dokonać trzeba coś nagrać czy coś ? Proszę o pomoc.

    PS. Przejrzałem cały temat w dziale Hacking ale nic nie rozumiem :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Żeby otworzyć gre z dysku potrzebujesz płyty w napędzie.
     
  4. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Sorka miało być USB:D
     
  5. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Uruchamianie gier z USB ? To raczej niemożliwe a na YT są Fake :DD
     
  6. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Można, ale żeby tak przerobić konsolę musisz mieć Dasha w wersji sprzed 8xxx (czyli przed wakacyjnym update), inaczej nie da rady. Poszukaj na forum tematów o XBReboot, to znajdziesz :)

    @upy: Jeśli się nie znacie, to się nie wypowiadajcie, a nie "raczej", albo po prostu stwierdzenie błędne...
     
  7. p0g

    p0g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja zapytam o takie cos , jesli sie ma starego dasha na ktorym da rade zainstalowac xexloadera itp. to czy po tym mozna juz normalnie dasha aktualizowac do nowszych wersji ?
     
  8. rafalek49

    rafalek49 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie, jest to możliwe dzieki odpowiedniemu oprogramowaniu, ale jeżeli chcesz więcej informacji poszukaj na forum.
     
  9. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Czyli wszystkie filmy na YT na których goście maja dasha8955 to fake?



    Mógłby mi ktoś wytłumaczyc do czego sluzy :
    Mame360
    Viper360
    XeXLoader
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie to nie fake. ale jak wam nic nie mowia posty z działu hacking to sie za to nie bierzcie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum