1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchamianie konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez danielt83, Kwiecień 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam zauważyłem że po aktualizacji dash'a nie moge włączyć konsoli /gdy jest podpięta do prądu/ padem /guzikiem funkcyjnym X/ czy to normalne ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Raczej nie normalne,ale posprawdzaj w ustawieniach konsoli,moze tam sie cos przestawilo choc watpie....
    Ale nie mozliwe aby dash ci cos zepsul,jaki to dash ?
     
  4. danielt83

    danielt83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dash 12625 zapodalem z pendraiva ok już działa nie wiem czemu tak sie działo musialem coś źle wciskać:/ dziaki za odp
     
  5. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Mam ten sam dash i nie mam problemu :)
    Jak dla mnie sa dwa powody ktore moga miec miejsce :
    1.Cos sie zle wgralo,choc nie wiem jak to mozliwe,ty nic nie mogles zepsuc bo tylko raz wciskales " A"
    2.Jakis zly update,skad wgrywales ? Ze strony M$ ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum