1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchamienie gier na przeobionej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pastorek23, Marzec 3, 2011.

  1. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam przerobiona konsole i po włączeniu płyty mam tylko logo Xbox. Dlaczego ?

    Zaznaczę że nie mam ani dysku w konsoli ani karty pamięci. Czy to tak powinno być ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie jestem piratem,ale jak nie masz karty ani dysku to i tak nie pograsz,bo nie zapiszesz stanu gry
     
  4. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jaką masz przeróbkę? Chociaż to i tak bez znaczenie w takim wypadku. Ale podaj nazwę. Jaka to płyta? Z jaką grą? Z jaką prędkością nagrywałeś?
     
  5. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem na płytach Verbatim + ; prędkość 4x; Gry to np. GTA 4; Bulletstorm; Marvel vs. Capcom 3; Test Drive Unlimited 2
     
  6. ramoon

    ramoon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    Zrób tak wave patcherem skonwertuj gre do wave 3 potem pusc przez abgx konfiguracje tego programu znajdziesz na forum, nagraj obraz i sprobuj odpalic. Od Dasha 9199 mozesz spokojnie jako karty pamieci uzywac pendriv'a
     
  7. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK zaraz przerobie i popołudniu sprawdzę. A czy mogę w przerobionej konsoli podnieść Dasha do 9199


    EDIT:

    Podniosłem Dasha i zrobiłem z Pendriva pamieć konsoli ale nadal z gier nic się nie chce odpalić.

    Jak wrzucę płytę to mam "odtwórz DVD" i nic więcej. Pojawia sie logo Xboxa i koniec. Tylko przy GTA jakieś napisy w różnych językach ale i tak nic się nie da zrobić.
     
  8. pastorek23

    pastorek23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam że moja konsola to Xenon/Zyphyr choć nie wiem czy to coś da
     
  9. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Więc pewnie masz starą przeróbkę . Zanieś do serwisu i niech ci przerobią na ixtreme LT+ albo spróbuj spaczować gry do wave 3 jak dalej gra nie odpali to do wave 2 . Po paczowaniu nie należy sprawdzać gry w abgx360 bo przywróci on oryginalny wave w grze i gra nie uruchomi się !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum