1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

" Uruchom gre " Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sid85, Styczeń 4, 2012.

  1. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie po przerobce na LT+ 2.0 nie chca mi chodzic nfs:run i saints row , a np fifa 12 chodzi mi bez problemow. Gdy che uruchomic te dwie gry to pojawia sie komununikat uruchom gre, potem (gdy ja probuje uruchomic) pojawia sie czarny ekran , tak jakby miala sie za chwile uruchomic a nastepnie wraca do puntu wyjscia czyli do menu glownego konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    Albo masz cichą aktualizacje albo nie masz lt 2.0 A konsole masz podpiętą do internetu?
     
  4. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A w jaki sposob moge sprawdzic jaki mam rodzaj LT ???
     
  5. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    własnie sprawdza się po tym czy gra się uruchomi ale tu jest problem bo ci nie działają te które powinny działać chyba że masz tak jak pisałem cichą aktualizacje. Konsola była lub jest podpięta do internetu i jaki dash posiadasz
     
  6. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Konsola nie byla podpinana do internetu. Bede gral tylko offline. Dash posiadam najnowszy tz 2.0.1888.0 cos takiego
     
  7. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma takiego dasha. Jeżeli masz najnowszy, czyli 699, to masz zaktualizowane dae.bin i dlatego gry XGD3 Ci nie chodzą.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  8. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli teraz co, z powrotem musze przerabiac konsole?? Dodam ze mam naped hitachi i mialem spoofowany naped
     
  9. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jest taki dash jest to jeden z pierwszych :) , można powiedzieć zabytkowych, więc nie mam pojęcia jak może działać ci fifa12?
     
  10. Zagaj

    Zagaj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    139
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Włocławek
    dokładnie sprawdz ten dasch bo fifa wymaga z końcówką 599
     
  11. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dane systemowe:
    D:2.0.14699.0 - K:2.0.14699.0 BK:2.0.1888.0
    E:0399-9ED4-C79F-8E7E
    X:0813-DE29-2D5F-897A
    S:438B-2A0F-B9A0-DC0C
     
  12. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    masz najnowszego dasha więc przeróbka na LT+3.0 by się zdała, a fifa12 działa ci bo to gra z XDG2 bez AP25
     
  13. szkodnik

    szkodnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to masz najnowszy dash i zaktualizowane tablice dea.bin musisz przerobic naped za pomoca lt+3.0
     
  14. sid85

    sid85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale z tego co wiem to na moj naped jeszcze nie wyszedl lt+3.0
     
  15. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    699 czyli tak jak mówiłem

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
  16. GrubyVW

    GrubyVW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Elbląg
    Witam, podepnę się do tematu, mam tego Dash'a co kolega i mam LT 3.0 w informacjach mam jeszcze jedna rubrykę K: 00:00:00:01:00.00.0000.00:0000000000000000.Co ona oznacza , co oznaczają poprzednie rubryki oznaczone prze litery :E,X,S?? Z góry dziękuje za odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum