1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

uruchomienie add-on'u na kopii zapasowej

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez slodki111, Luty 14, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. slodki111

    slodki111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam przerobiona konsole i chce kupic troche punktow microsoft by zaszalec na marketplace. Pytanie tylko czy mozna dodac add-on (dodatek zakupiony w sklepie microsoftu "marketplace") do "kopii zapasowej"? Pytam sie bo add-ony troche kosztuja a nie chce zeby potem okazalo sie, ze wydalem zakupione punkty na marne. Przepraszam jezeli ponawiam temat. Ale przeszukalem forum uzywajac wielu slow kluczowych i nie znalazlem odpowiedzi czy jakiegokolwiek tematu, ktory by wyjasnil moj problem. Dziekuje z gory za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    będą działać.
     
  4. slodki111

    slodki111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki wielkie za pomoc :] Mam nadzieje ze jestes BARDZO pewien tego co mowisz :]
     
  5. Respev

    Respev Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ~Kraków
    Taką analogią się posłużę - jak mają nie działać, skoro piraty na xboksa 360 to kopie 1:1, czyli identyczne jak oryginalne nośniki?
     
  6. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów


    Jak by były identyczne to, by nie potrzebna była przeróbka. Niby identyczne, a są naprawde inne.
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    slodki111 słabo szukałeś >> http://x360iso.org/pomoc/10473-kopie-gier-dlc.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum