1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchomienie gry. Brak autoryzacji dysku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adrian04, Sierpień 14, 2013.

  1. adrian04

    adrian04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, odnośnie uruchamiania gry.

    Podczas uruchamiania wyskakuje mi ten błąd "Brak autoryzacji dysku" . Robiłiem już ten trick z mp3. Jednak to nie pomaga, inne gry działają prawidlowo.

    Z grą zrobiłem wszystko poprawnie. Przepuściłem przez abgdx'a, potem nagralem z poprawnymi ustawieniami imgburnerem, oczywiście nie nagrywarką IHAs tylko zwykłą (plds dvd-rw ds8a8sh).

    Czytałem , że nie potrzebny jest Ihas, chyba jednak bez niego się nie obejdzie? Sorry za moją nie wiedzę, ale dopiero się uczę także proszę o wyrozumiałość. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    a co to za gra ?
     
  4. adrian04

    adrian04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    GRID 2, oczywiście zainstaluje się poprawnie w 100 % . ale gdy włącze działa jakieś 3 minuty.
     
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    grid 2 ma chyba zabezpieczenia CIV ale nie jestem pewien, więc jęsli ma to tylko ihas
     
  6. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, grid ma civ'a. Więc nie nagrasz go zwykłą nagrywarką. Only ihas.
     
  7. Krystian Korniluk

    Krystian Korniluk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2013
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piszczac, Poland
    TO spróbuj podłączyć pendrive do x'a z muzyką i odpalić muzykę i włączyć grę.Powinno zadziałać.
     
  8. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czytanie z zrozumieniem się kłania, patrz 1 post, następnie spójrz na kolejne. Ludzie już mu odpowiedzieli że gra ma CIV i żaden trik z mp3 nie pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum