1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Uruchomienie ponownie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez qwerty360, Marzec 12, 2014.

  1. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jestem nowy nie mam takiego pojecia o konsoli to wole zapytac ma taki problem z xboxem ze po instalacji gta V pierwszej płytki jest ok i prosi o drugą wkladam i jak włażę tą drugą to cały czas mi sie uruchamia gta i wyskakuje "UWAGA GRA ZOSTAŁA URUCHOMIANA PONOWNIEZ POWODU PROBLEMÓW Z URZADZIENIEM DO ZAPISU NA KTORYM ZAINSTALOWANO GRE " i co tu robic bo jestem w kropce mam xbox 360 16gb ale te programy to ma z 14gb. Prosze o pomoc bo nie wiem co robic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Po pierwsze pisz składniej i używaj znaków interpunkcyjnych. Rozumiem, że grę masz zainstalowaną na pendrivie? Może jest niskiej jakości. Poza tym przydałoby się jakieś info na temat konsoli.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
  4. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
     
  5. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Model. Slim, phat, e slim? Chodzi o to, że pierwszą płytę masz zainstalowaną na pendrive czy gdzie? Pierwsza płyta instaluje content do gry.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. qwerty360

    qwerty360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    model Phat i mam rgh i tak gre to gta V mam to na plycie tą grę
     
  7. Talibrr

    Talibrr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2013
    Posty:
    401
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Moja 8 letnia siostra pisze składniej. Po pierwsze to nie wyszły żadne X'y w wersji 16 GB. Jak komunikat wskazuje jest to problem z urządzeniem magazynującym. Pierwszą rzeczą jest podpięcie do kompa i przeskanowanie HD tune w poszukiwaniu błędów. Drugą jest próba instalacji na pendrivie i sprawdzenie czy błąd nadal występuje.

    Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum