1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

uruchomienie SOul Calibur pod konsole z lt+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dcp, Luty 23, 2012.

  1. dcp

    dcp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Ściągnąłem Soul Calibur V, w wersji pod lt+ 3.0, na swojej konsoli mam przeróbkę lt+ 2.0. Czy mogę jakoś uruchomić grę czy konieczne jest ponowne przerobienie konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. dcp

    dcp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli, żeby grać pod gry z lt+ 3.0 wystarczy mieć lt+ 2.0 ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Musisz z tego obrazu wyciągnąć topologydata i będzie działać na LT+2.0.
    Jeśli obraz ma w sobie Topologydata taka gra działa tylko na LT+3.0..
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, po usunięciu topologi bedą działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum