1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Urwana ścieżka MXIC ?? czy da się naprawić

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez demilio, Lipiec 28, 2013.

  1. demilio

    demilio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam przy przeróbce mxic - za długo przytrzymałem lutownice i ścieżka się odkleiła ta z lewej strony gdzie przykłada się prob -- czy da się to uratować??

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1088
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Jeśli nie ma dziur na wylot i w głąb laminatu to jest szansa bardzo duża na naprawę. Wklej foto dobrej jakości co masz pourywane, inaczej nie domyślę się w czym jest dokładnie problem.
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Da sie zrobic bez problemu

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    30115
    Polubienia:
    3750
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zrób mostek i będzie działać.
     
  6. demilio

    demilio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w jaki sposób mostek?? w którym miejscu?? bo zerwana jest ścieżka ?? ta po prawej jest ---- bo tak jak mysle idzie ten pin pod procesor na drugiej stronie -- prosze o podpowiedz
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7160
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wrzuć fotki, będzie łatwiej.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6163
    Polubienia:
    388
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica

Wczytywanie...

Poleć forum