1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

urzadzenie pamieci masowej :p

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jares97, Czerwiec 3, 2012.

  1. jares97

    jares97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema
    Elo mam xboxa 360 ale nie posiadam urzadzenia pamieci masowej i mam takie pytanie czy mozna go zastapic np pendrivem ale do tego stopnia by mozna było zainstalowac dlc z płyty ??? :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    można pena jako pamieć masową działa wszystko bezproblemu ale lepszy jest i tak dysk, oprócz dcl
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Możesz zastąpić pendrivem. Skonfiguruj go w konsoli. Wykryje maksymalnie 16GB.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    adamie jak wyjaśnisz np jak burnout paradise i aktulizacja się zainstaluje ale wymaga dysku? jakby chciał po necie grać?
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak się nie da. Do DLC wymagany jest dysk. Wcześniej o nie wspominałem o DLC.

    W końcu zdecyduj się, o co pytasz.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dlc z płyty mafia np i jest nie fajnie już... na pena tego nie zrobi tylko dysk. adamie mniej teori więcej praktyki:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum