1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

USB i internet.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wujekrat, Marzec 5, 2010.

  1. wujekrat

    wujekrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy do Xbox'a można podłączyć neta przez usb i czy wpłynęłoby to na szybkość połączenia?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma takiej opcji bo z tego co wiem nie ma kabla usb-ethernet. Musisz kupić router.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    chyba ze masz oryginalny Network Adaptor, on jest na USB.
     
  5. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie da sie ja probowalem podlaczyc przez modem neostardy i nic ... potem przez inny modem przez ethernet i wszystko ok wiec modem z wejsciem ethernet albo ruter
     
  6. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Niestety się nie da,najwyżej kablem ethernet ,chyba że masz adapter jak wspomniał @-=DEXTER=-.
     
Wczytywanie...

Poleć forum