1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usb probe lt+ 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DominiX, Grudzień 17, 2011.

  1. DominiX

    DominiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam problem w wyborze USB Probe. Jakiego brać pod lt+ 3.0?? Różnią się ceną i wykonaniem:
    Najdroższy i najsolidniej wykonany:
    USB Probe v3+PRO Przerób Sam XBOXa OSTATNIE SZT (2002762169) - Aukcje internetowe Allegro
    Tańszy i w miarę solidny:
    PMT USB PROBE V3 XBOX360 PMT GWARANCJA!!! (1991423291) - Aukcje internetowe Allegro
    Jakiś tani chińczyk:
    USB PROBE PMT SAM PRZERABIAJ XBOX360 NAJTANIEJ(v3) (1986421722) - Aukcje internetowe Allegro

    Czy warto dopłacać te 20/10zł?? Poradźcie który lepszy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ja mam tego najdroższego i jest wspaniały
    produkt jest chyba Ankoholika;))
    jak masz do niego jakieś pytanie wyślesz maila to odpisze po 5min wspaniały kontakt i super wykonanie usb probe v3
     
  4. DominiX

    DominiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki, biorę tego najdroższego nie mam ochoty ryzykować jakimś zwarciem to za drogi sprzęt :D
     
  5. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak naprawdę nic ci taki bezpiecznik nie da, jak trzeba będzie to płyta główna albo stabilizator napięcia odetnie zasilanie. można zrobić zwarcie i zobaczyć że stabilizator odcina zasilanie, dioda gaśnie.
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ale te 10- 20zł dopłaty nie boli;))
     
  7. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja też mam od Ankoholika i polecam.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Również zakupiłem od Ankoholika i jestem zadowolony. Widać że jest to wykonane fachowo (wszystkie luty i inne rzeczy) widać że koleś ma pojęcie o elektronice. Polecam.
     
  9. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    Bierz które chcesz działanie zawsze jest takie same jedyne czym sie róźnia to estetyka
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Ja mam ten !KLIK! i nie narzekam, wszystko śmiga jak powinno... Przerobiłem już na tym 5 xboxów i wszystko OK. :)
     
  11. michuplwlkp

    michuplwlkp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja dzisiaj chciałbym zakupić od Ankoholika i stąd moje pytanie do was, używających tego urządzenia: nie mam komputera stacjonarnego tylko laptopa, do którego oprócz ww. urządzenia zamierzam dokupić USB X360 pro, czy tym będę mógł przerobić xbox 360 phat? co ewentualnie jeszcze bym potrzebował?
     
  12. kawiq

    kawiq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez problemu zrobisz tym na lapku też tak robię probe +usb pro
     
Wczytywanie...

Poleć forum