1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

USB Probe v3+PRO czy USB Probe Delux LT2.0 Spider ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez trevor9, Listopad 22, 2011.

  1. trevor9

    trevor9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Na wstępie chciałem się przywitać, bo jestem tu nowy.

    A więc:
    Zastanawiam się nad kupnem jednego z dwóch rodzji urządzeń do flashowania x - klocka

    Moglibyście doradzić, co byłoby lepsze i czym one się między sobą róznią?

    USB Probe Delux LT2.0 Spider Przerób Sam X360 HIT (1940513694) - Aukcje internetowe Allegro

    Nowy USB Probe v3+PRO Przerób Sam XBOX'a HIT 2011r (1944878411) - Aukcje internetowe Allegro

    Z góry dziękuję :)
    Za wszelkie błędy sorry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zasada dzialania jest taka sama. Ma to zasilic naped i dzialac jako PMT. Obydwa urzadzenia spelniaja swoje zadanie. Wybierz to, ktore Ci sie bardziej podoba. Sa jeszcze inne, z ejectem, molexem itp itd
     
  4. trevor9

    trevor9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aaa, jeszcze jedno, nowe przeróbki (lt+3.0) też będę mógł zgrać przez te zestawy ?
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Tak, przerobisz o ile masz kompatybilny chipset na plycie
     
  6. trevor9

    trevor9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z tego, co wiem mam 2x serial ata
     
  7. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  8. Piotr Daszke

    Piotr Daszke Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Powiedzcie mi Panowie...tak naprawdę to urządzenie to zasilacz z +5V i +3,3V? Pytam z tego względu, że z konsolami nie miałem jeszcze do czynienia a mam zamiar kupić jakiegoś szrota do zabawy. Przy okazji pobawić sie przeróbkami. Pozdrawiam.
     
  9. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Tak ogolnie to zasilacz
     
  10. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Dokładnie jest to urządzenie do zasilania napędu + probe dla Liteonów, bardzo wygodne w przypadku laptopów (sam napęd nawet w samochodzie przerobisz)
     
  11. bartlomiejfisz2

    bartlomiejfisz2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to jest to probe, rozumiem, że jest wymagane przez wszystkie napędy oprócz winbonda w tileonie 16d4s?

    Ma toś linka jak przerobić liteona 16d2s ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum