1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usb probe v3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vortex, Listopad 1, 2011.

  1. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak działa te urządzenie ? Musiałbym rozkręcać konsolę ? I co dodatkowo jest potrzebne żebym mógł zaktualizować moją konsolę do 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    v3 pobiera zasilanie z USB - nie z konsoli. Nie trzeba odłączać żadnych kabli przy robieniu flash'a, jak to było wcześniej - bądź z innymi urządzeniami. Ułatwia wyciąganie klucza i wgranie nowego flasha. Co jest Ci potrzebne? Ja wszystko zrobiłem na JF'ie. Wejdź sobie w dział "Artykuły" i tam masz "Firmware napędów" - wszystkie informacje tam zawarte. Dwadzieścia minut czytania i wiesz wszystko.
     
  4. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Czytałem już to, a co z takim czymś jak kontroler sata ? Czyli nawet napedu bym nie musiał rozbrajać z xboxa ?
     
  5. ReloadZ

    ReloadZ Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napęd będziesz musiał wyjomować,
     
  6. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    No to szkoda... dużo z tym męczenia ?
     
  7. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Kwestia odkręcenia 10 śrubek i pstryknięcia kilkoma zatrzaskami w obudowie. Gdzieś na forum masz temat jak rozebrać xbox'a.
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Spinka do wlosow i srubokret torx. 5 minut roboty
     
  9. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    5 min ^^ to chyba jak jeszcze jesz obiad i grasz w jednej chwili ..
     
  10. Szumotal71

    Szumotal71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
    Musisz mieć kartę SATA, żeby podpiąć dysk do komputera, żeby ten go wykrywał w JF. Co do rozkręcenia xbox'a - jak wyżej = parę minut roboty. Torx - T10. No i kawałek jakiegoś małego drucika, czy cokolwiek innego, co zmieści się w dziurki obudowy. Masz: How To Open An Xbox 360 - YouTube
     
Wczytywanie...

Poleć forum