1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

USB > Sony Ericsson

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez stfu, Październik 17, 2009.

  1. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy jest możliwość podpięcia Komórki (w moim wypadku SE) przez kabel USB żeby działał? Ja podłączałem i nie działał.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mi nie działa, wogle nie wykrywa nic, OCB?:D
     
  4. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    p9p, H@H@H@H@, n1 tam ;)

    Zobacz dział i ogólnie zobacz całą tematyke forum, nie chodzi mi o Kompa lecz o ;) (domyśl się)
     
  5. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja nie moge tylko filmow odtwarzac...
     
  6. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale masz W czy K?

    Ja mam K i może dlatego nie moge, a chciałbym muze puścić ;)
    A jak ty masz W to moze muza dziala.
     
  7. rathaniel

    rathaniel Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    255
    Polubienia:
    53
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubartów
    Czy w SE jest podobnie jak w Nokii?? W opcjach połączeń odnośnie kabla ustawiasz, żeby telefon wykrywany był jako nośnik danych.
     
  8. scorpionx

    scorpionx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Z tego co pamiętam po moim starym SE to wybiera się tak samo jak w Nokii tryb w jakim ma działać komórka ^^
     
  9. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    Działa bez najmniejszych problemów...
     
  10. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi nie działa :/

    meczek, co wybierasz jak podlaczasz kablem?
     
  11. meczek

    meczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    273
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    wlkp
    Tryb plików? I bez problemu mogę sobie muzyki słuchać. Może kabel uszkodzony?;p
     
  12. stfu

    stfu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kabel dobry. Korzystam z niego na komputerze :)

    Niedługo lukne może zadziała, napiszę :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum