1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

USB w Slimie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez haker10103, Styczeń 2, 2011.

  1. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    siemano,
    czy jezeli kolega kupi xboxa slim 4 gb i podepnie do portu usb pendrive'a 16 gb, to wszystko ladnie mu odczyta? nie bedzie zadnych bledow, ze np. za duza pamiec?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Czemu niby zaduza pamiec ;o. Jak bedziesz chcial zgrywac to ci nie zgra czegos tam .. Ale odczytac odczyta.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Xbox 360 i tak wiecej niz 16gb nie przydzieli po przez USB
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zle mowisz.

    Jezeli chcesz np. sluchac muzyki z pendriva to XBOX widzie cala jego zawartosc i cala pojemnosc.

    Jezeli chcesz korzystac z pena jak z karty pamieci na savy/DLC/dema , to wtedy mozesz wykorzystac tylko 16GB.
     
  6. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    dzieki za porzadna odpowiedz ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum