1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

USB w Slimie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez haker10103, Styczeń 2, 2011.

  1. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    siemano,
    czy jezeli kolega kupi xboxa slim 4 gb i podepnie do portu usb pendrive'a 16 gb, to wszystko ladnie mu odczyta? nie bedzie zadnych bledow, ze np. za duza pamiec?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Czemu niby zaduza pamiec ;o. Jak bedziesz chcial zgrywac to ci nie zgra czegos tam .. Ale odczytac odczyta.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Xbox 360 i tak wiecej niz 16gb nie przydzieli po przez USB
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zle mowisz.

    Jezeli chcesz np. sluchac muzyki z pendriva to XBOX widzie cala jego zawartosc i cala pojemnosc.

    Jezeli chcesz korzystac z pena jak z karty pamieci na savy/DLC/dema , to wtedy mozesz wykorzystac tylko 16GB.
     
  6. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    dzieki za porzadna odpowiedz ;)
     

Wczytywanie...

Poleć forum