1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RAkU_SK, Kwiecień 8, 2010.

  1. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    Podłączam usb do konsoli usunęło mi wszystkie rzeczy jakie na nim miałem i wyskakuje mi błąd
    Test utraty danych zakończył się nie powodzeniem i nie można skonfigurowac urządzenia.Użyj innego urządzenia.
    Wiecie co zrobic poza opcją M$ która każe użyc innego urządzenia ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    sformatuj z poziomu komputera.
     
  4. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi dalej nie działa. Jakieś pomysły? - sformatowałem pod fat32.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zmien urzadzenie jak mowia bo widocznie to nie dziala.
     
  6. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    U mnie tez za pierwszym razem tak wywaliło a potem ze wszystko ok ale może nie działać poprawnie.
     
  7. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Ja sam mam ten problem. Sprawdziłem na 3 pendrivach firmy EMTEC i nic.
     
  8. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Może ma mniej niż 1GB (bo musi być co najmniej 1GB)? Ja mam podłączonego 4GB i wszystko działa (a jest jakiejś nieznanej firmy :)).
     
  9. Abarth

    Abarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pendrive ma 8GB - jest to Intenso buisness line.


    Inny pendrive manty 4 GB działą, ale 4 Gb to za mało, dlatego chciałbym używać 8GB, ale wciąż ten sam error. Jakieś pomysły?
     
  10. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Powiem krótko, nie każdy pendrive działa z xboxem.
     
  11. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  12. trolejbus

    trolejbus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chełm
    Ja mam 3 peny 8gb z tej samej serii i żaden nie chodzi. Są firmy EMTEC więc zonk31 uważaj. Może jakieś pomysły macie? Sformatować z pod wiersza poleceń albo jeszcze jakoś..?
     
  13. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    sformatować z wiersza poleceń to to samo co normalnie, nic się raczej nie da poradzić wina pendrivów i tyle, nie są kompatybilne z x360
     

Poleć forum