1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

usb360pro pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez litwus, Kwiecień 17, 2012.

  1. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    zakupiłem ostatnio usb360 pro od TX.
    chcialem zapytacz czy do flasha slimow i phatow, wystarczy mi to co mam czyli:
    -usb360pro,
    -usb probe v3 od ankoholika,
    -kit template do drilla od eslorda,
    -adapter sata/ide,
    -lutownica, mikrometr itp
    dzieki za info
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Jeszcze rezystor 10, 15 i 100ohm i cos do przeciecia sciezki w mxic np. Noz tapicerski.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    100 ohm ma w moim zestawie :)

    Zaopatrz się jeszcze w dobry nóż do cięcia (polecam skalpel chirurgiczny) i rezystory 10/15/18/20 ohm wszystkie na 0.25W do odbloku MXIC
     
    1 osoba to lubi.
  5. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to tez mam, zapomnialem dodac :p bedzie ok ? bo niewiem czy usb prob będzie współpracować z usb360pro
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Będzie współpracować bo usb360pro to nic innego jak kontroler sata a "usb pro" jak to wszyscy mówią (oczywiście błądnie) to nic innego jak PMT Probe :) które jest zupełnie innym urządzeniem i nie ma żadnych bezpośrednich relacji z urządzeniem TX

    Choć dla totalnego lansu lub też wygody dobrze jest sobie kupić pmt probe od TX które jest kompatybilne z usb360pro i daje jakieś dodatkowe ficzery w JF, ale to by musiał @Shibby coś więcej napisać bo ma te wszystkie bajery
     
    1 osoba to lubi.
  7. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co do rezystorow to posiadam tylko 10 ohm do mxic i 100 ohm do winbonda ale chyba wystarcza??
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    około 90% Mxic idzie na 10 ohm rezystorze...Osobiście nie zdarzyło mi się żebym musiał skorzystać z większego...aczkolwiek historia zna takie przypadki.
     
  9. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nie kupuj probe v3, kup v2 i pmt conversion cable
     
    1 osoba to lubi.
  11. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    opeael ja juz mam wlasnie proba v3...
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  13. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ja nozykiem do tapet cisne :)

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  14. litwus

    litwus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    eh za pomoca tego proba udalo mi sie go wrzucac w vendor i zczytac klucz to moze bedzie ok ;)
    dzieki chlopaki za pomoc i informacje ; )
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    no to dobrze, i na przyszlość rób full dumpa zawsze
     
Wczytywanie...

Poleć forum