1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Usługa tymczasowo niedostępna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez B0bek, Październik 19, 2009.

  1. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam

    Mój kuzyn zakupił nową konsole i chciał skorzystać z darmowego miesiąca golda. Wiec nacisnął ze chce dołączyć do usługi xbox live. Poprosiło go o wpisanie emaila i hasła gdy to zrobił zaznaczył kontynułuj i wyskoczyło mu okienko ze usługa tymczasowo niedostępna spróbuj później.Już kilka razy próbował i nic. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Niech zmieni ustawienia regionalne w konsoli z Polski na US/UK
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Nie koniecznie ja miałem PL jak sobie zakładałem XBL
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale ostatnio coś trzeba zmieniać i to pomaga... U wszystkich jakoś działa ten sposób ;)
     
  6. Coolawy83

    Coolawy83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3miasto
    Ja jako nowy użytkownik Xboxa potwierdzam, że zakładając konto na XBL z ustawieniami Polska nie było takiej opcji. PO zmianie na UK wszystko poszło bez problemu
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Musisz zmienić w ustawieniach konsoli region na inny niż Polska inaczej się nie zarejestrujesz.
     
  8. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok dzieki za pomoc bo ja rejestrowałem sie normalnie i nic nie musiałem zmieniać dzięki wielkie
     
  9. sakif

    sakif Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    U mnie ten sam problem występował zmieniłem na Wielką Brytanie i nadal jest to samo.
     
  10. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    W ustawieniach konsoli zmień kraj na UK albo inny w którym obsługiwana jest usługa Xbox Live ( w naszym kraju jest to narazie oficjalnie niedostępne )
     
Wczytywanie...

Poleć forum