1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ustawienia abx360 pod lt 2.0? Ktoś pomoże ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez orxech, Styczeń 6, 2014.

  1. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    jak w opisie prosiłbym o ustawienia ABX360 pod lt2.0 bo praktycznie wszystkie odnosniki czy watki o tym a forum wygasły.
    Jeśli mozna prosic to w formie ilustrowanego tutoriala lub filmiku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  4. orxech

    orxech Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    tak ale dla tl 2.0 bo to jes tdla lt 3.0
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    sprawdź dokładnie
    to jest pod lt 2.0
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    najpierw przepuszczasz gre abgx z ustawieniami pod lt 3 potem xbc i masz zrobiony obraz pod lt 2 tyczy sie gier xgd3 ,xgd2 wystarczy przez abgx bez uzycia xbc
     
Wczytywanie...

Poleć forum