1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia czasu i daty RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez scarecrow, Sierpień 31, 2012.

  1. scarecrow

    scarecrow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, znalazłem tylko ustawienia schematu wyświetlania daty i czasu a gdzie ustawia się sama datę i godzinę, przeróbka RGH.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W oryginalnym dashu

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. scarecrow

    scarecrow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    można przełączać się pomiędzy nimi ?
     
  5. roxes

    roxes Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    430
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Planeta Mako
    Tak można odpalić oryginalny dash jak wyciągniesz wtyczkę to data i godzina przepadnie wiec trzeba ustawić za każdym razem.
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Sama się ustawi jak podłączysz ją do netu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum