1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia ekranu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bonito17, Styczeń 13, 2010.

  1. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    mam taki problem niechcacy wylaczylem w konsoli opcje Wswietl ukryte ustawienia czy cos takiego i zniknol mi obraz, zresetowalem ustawienia na padzie przytrzymujac Y + prawy spust i wszystko wydawalo sie juz OK ale jak ustawiam swoja rozdzielczosc monitora to sa takie czerwone kropki i obra zjest nie wyrazny co mam zrobic zeby bylo tak jak przedtem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moglby ktos cos poradzic?
     
  4. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wazne prosze o pomoc
     
  5. liqid

    liqid Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    111
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    jezeli miales podlaczne poprzez HDMI to podlacz zwyklym kablem i ustaw nizsza zozdzialke np. nastepnie znow HDMI i zobacz ja kiedys mialem taki przypadek ze gralem w full HD i podlaczylem do telewizora HD ready po HDMI byl czarny obraz bo tv nie wspieral sygnalu 1080p. podlaczylem do innego tv zmniejszylem rozdzialke i bylo ok. ustaw standard RGB.
     
  6. Bonito17

    Bonito17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem tak ale nie działa nadal jak powinno, przy wyzszej rozdziałce niz 1024 x 720 pojawiaja sie czerwone pixeliki;/ wtf? pomocy
     
  7. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    A jaki masz monitor ile cali
     
Wczytywanie...

Poleć forum