1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ustawienia fabryczne

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PiotroBRD, Luty 27, 2016.

  1. PiotroBRD

    PiotroBRD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam. Znów Ja, jestem trochę zielony (pierwsza konsola) więc i stąd moje pytania. Mianowicie, przy zakupionej konsoli jest założona ochrona rodzicielska, pomóc może przywrócenie ustawień fabrycznych, ale ... znalazłem jakieś kody na internecie lecz żaden nie zadziałał (po wpisywaniu ciągle cofa mi o jedną pozycję w ustawienaich wyżej, wychodzi po prostu z "Danych Systemowych") Zadzwoniłbym do supportu ale sobota to nie pracują. Moje pytanie brzmi:

    Czy to normalne, że wychodzi mi zakładkę wyżej po wpisaniu kodu ? Czy wpisuje go źle, a może jest blokada jakaś, że nie można przywrócić ustawień fabrycznych ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Każda seria konsol na swój kod. Musisz zadzwonić albo napisać na support oni Ci podadzą do Twojej konsoli.
    Rzadko kiedy to pasuje do innej.
     
  4. PiotroBRD

    PiotroBRD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kodów jest tyle, że powinienem trafić na odpowiedni. Mam cały weekend bo nie pracują ;(
    Sęk w tym czy normalne jest, że to mi zamyka to okno danych systemowych po wpisaniu kodu
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czat czynny jest przez weekend. Nie trafisz w ciemno

    Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
     
  6. PiotroBRD

    PiotroBRD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fajnie, tylko, że nie mogęchatować ponieważ nie mogę wpisać ani imienia ani nazwiska (siwe pole) a wymagają tego ode mnie
     
  7. PiotroBRD

    PiotroBRD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    upload_2016-2-27_18-45-23.png
     

    Załączniki:

  8. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz podać dane osoby na którą była zarejestrowana konsola w M$. Jeasteś jej pierwszym właścicielem?
     
  9. PiotroBRD

    PiotroBRD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie, nie. Właśnie w tym problem, że zakupiłem ją od innej osoby i nie było mowy o tej ochronie rodzicielskiej, a nie jestem w stanie ani się dowiedzieć hasła, muszę się tego pozbyć, no i sposobem jest przywrócenie ustawień fabrycznych
     
  10. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jeżeli konsola była już zarejestrowana a poprzedni właściciel jej nie wyreżyserował to będziesz miał problem, kody do resetuj z neta to loteria jak w żaden sposób sobie nie poradzisz to jedyny sposób odczyt pamięci nand konsoli byś zdobył cod na reset

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2


    Flash - Modyfikacja oprogramowania konsol Xbox 360 Phat/Slim - lt3.0/LTU/LTU2/RGH1.2/RGH2.0
     
  11. PiotroBRD

    PiotroBRD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystko spoko, tylko czemu nie mogę nic wpisać w te siwe miejsca (widoczne na screenie), tak to bym się z nimi mógł dogadać
     
  12. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    A bez tego nie możesz zadzwonić do supportu?
    Spróbujemy wyczyścić "ciasteczka" lub zmień na tą chwilę przeglądarkę. Pewnie nie możesz zrealizować ticketu bo nie masz żadnego urządzenia na koncie, a jak poprzedni właściciel miał ją zarejestrowaną to bez wyrejestrowania nie wrzucisz jej na swoje konto.
     
  13. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Nie możesz wpisać bo jak masz konsole zarejestrowana to jak się zalogujesz na stronie suportu to te siwe miejsca masz uzupełnione z automatu

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2


    Flash - Modyfikacja oprogramowania konsol Xbox 360 Phat/Slim - lt3.0/LTU/LTU2/RGH1.2/RGH2.0
     
    p_bladek lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum