1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia grafiki w konsoli

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez SIEDZE, Październik 17, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    Witam, panowie, jak ustawić opcje ekranu w konsoli, chodzi mi ta zakladke WYSWIETLACZ...

    do tej pory miałem tak :

    -1080p (mam telewizor full hd wiec to raczej poprawnie...)
    -Kalibracja czerni - ŚREDNIE
    -Zakres Kolorów - RGB
    -Wyświetl wykryte ustawienia - WŁACZONE


    Czy ok jest ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D4Ru73K

    D4Ru73K Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    803
    Polubienia:
    99
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Tylko czerń zmień na (nie chce mi się wychodzić do dasha teraz) rozszerzone (3 opcja) reszta jest poprawnie. Te ustawienia i tak nie będą miały wpływu na jakość grafiki poza odrobinę lepszymi kolorami.
     
  4. krzysiek_xbox360

    krzysiek_xbox360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, jeśli zastosowane jest połączenie poprzez HDMI to tak musi być. Możesz jedynie ustawiać kalibrację czerni lub poszperać w dostępnych rozdzielczości ale nie ma takiej potrzeby raczej.
     
  5. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    A w tym ZAKRES KOLORÓW to tam jeszcze jest ZRODLO i AUTOMATYCZNE, czym to sie rozni ?
     
  6. fbi24

    fbi24 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam ustawione na Sony bravia full hd rozdzialke xboxa 1280 x 1024 i wydaje sie byc obraz lepszy niz na 1080p. Do autora tematu -probowales ustawic maxa ?

    Wam tez automatycznie przestawia sie po ustawieniu 1080p na format obrazu PANORAMICZNY ?
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zalezy do czego podpinasz, na wyjsciu pobiera informacje o ustawieniach.

    Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum