1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia IMG BURN ;)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez strus311, Maj 23, 2013.

  1. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam kompatybilną nagrywarke z Burner max payload. Potrzebuje ustawień z img burn i pod płyty (verbatim,tesco), jeżeli mógłby ktoś je wstawić to byłbym wdzięczny ;> Oczywiście dam przydatne ;>
    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Z BurnerMAX Payload Tool nagrywaj tylko na Verbatimach, jednak i tak nie ma gwarancji, że będzie OK. U mnie na LG(kompatybilny z BMPT v0.15) nawet na Verbatimach jest błąd weryfikacji przy 49%. Mam ustawiony bufor na 512MB i nic na kompie nie robię, a nagrywarka jest praktycznie nowa.
     
    1 osoba to lubi.
  4. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok zrozumiałem ;d Jeszcze cie prosze o ustawienia w img burn jeśli możesz ;)
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak nie masz iHASA to ustaw w ImgBurn bufor na 512MB(w zakładce I/O -> Page 2) i tyle. Najpierw spróbuj nagrać bez OPC. Jak będzie źle to z OPC, ale u mnie jeszcze na iHAS B z wgranym softem BurnerMAX płyty wychodziły lepsze bez OPC(nawet Verbatim), tzn. lepsza jakość nagrania po sprawdzeniu w Nero DiscSpeed. Nawet z OPC, niektóre płyty przy 49% wywalały błąd weyfikacji. Pamiętaj, że może się nagrać i tak źle, bo to, że nagrywarka jest kompatybilna to jeszcze nie znaczy, że dobrze nagra. U mnie niby nagrało się raz dobrze, weryfikacja 100%, a na konsoli nie chciało się uruchomić.
     
    1 osoba to lubi.
  6. strus311

    strus311 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te ustawienia w Change Book Type jeśli byś mógł jeszcze ? Nie mam ihasa. Rozumiem że może sie nie nagrać dobrze. I dzięki za odp ;)
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja tego nie robię, ale możesz tam wybrać swoją nagrywarkę(marka) i zmienić na ''Drive (For DVD+ R DL Media)'', ustawić ''DVD-ROM'' i OK. Jeśli chodzi o ustawienia typu Smartburn, itp., to nic nie zrobisz, bo to się da tylko na nagrywarkach iHAS.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum