1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ustawienia profil konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spraco, Marzec 26, 2011.

  1. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie pytanie mam konsole już dwa lata i nawet nie wiedziałem że istnieje tam opcja ustawienia gry i weszłem tam poziom wziołem na łatwy w opcji ogolne w opcji gry akcji sterownie OS Y mam na normalne miernik celu jakoś tak mam włączony a druga opcja na dole wyłączona i jakaś opcja kolor mam brak ustawione dzisjaj to dopiero odkryłem i jedyne co zmieniłem to tryb łatwości na łatwy z normalnego a w opcji wyścigi jest tryb kamery i np w zewnątrz i co puszcze GTA 4 i będę miał w środku auta? jak wy macie ustawione dobrze ja mam?

    i drugie moje pytanie włożyłem gre cod black ops i wyskoczył obrazek że uruchom grę call of duty nacisnąłem i nic czarny ekran a gra nie jest PL więc powinna isc?

    proszę odp na te dwa pytania bardzo proszę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Co do pierwszego to nie bedziesz mial kamery w srodku auta, maksymalnie na masce. co do drugiego rozumiem ze uruchamiasz "kopię zapasową" i masz przerobionego xa? jesli tak to mam pytanie czy podłączałeś konsolę do neta i wykonywałeś aktualizację dashboard'u? Jesli tak to aktualizacja ta dodała Ci ap25 do cod:bo ,halo, Cod:mw2 a ty w tym momencie masz oflagowaną konsolę.
     
  4. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak xa mam przerobionego i uruchamiam kopię zapasową ale dashborda instalowałem offine z pendriva a tak po za tym odkąd kupiłem konsolę ani razu jej do neta nie popiołem już dwa lata.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    To nic po zainstalowaniu najnowszego dasha te gry Ci nie pójdą, ale da rade to obejść jest na forum :)
     
  6. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy to obejście to nie jest czasmi takie,że wyciągnąć obraz czy jakoś tak z tej gry przez img burn zapisać i przepuścić przez najnowszego abgx360 i sam dogra co ma dograć oto chodzi?
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jeśli masz przeróbkę LT+ bo inaczej nie pojdzie wcale. Druga sprawa, że nie podłączaj tej konsoli dpo neta bo z miejsca masz bana. A dlatego, że próbowałeś odpalić gry z ap25 po aktualizacji dasha na ten z koncowką 625.
     
  8. spraco

    spraco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a mam takie pytanie jak mam aktualizacje tą 625(końcówka) i konsola nigdy nie była podłączana do neta a próbowałem na niej odpalić grę AP 2.5 to ms wie i ma mnie na liście już podejrzanych jak nigdy nie była podłączana?

    a druga sprawa jak próbowałem na tym dashu odpalić grę ap 2.5 i wgrałbym teraz oryginalne fw i podłączył do netu to ban?
     
  9. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola została oflagowana więc lepiej nie podłączaj do neta jeśli nie chcesz bana. Jeśli chodzi czy M$ o tym wie to mozesz spac spokojnie bo jesli nie podłączałeś konsoli niegdy do neta to nie ma takiej opcji.
     
  10. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to są ustawienia domyślne gier. jeśli je zaznaczysz, gra sama dobierze ci poziom trudności, jeśli taki będzie posiadała.
     
  11. kris_wro

    kris_wro Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Moze gra jest walnieta poprostu
     
Wczytywanie...

Poleć forum