1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ustawienia regionalne a live.problem..co robic??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomasz222, Maj 11, 2009.

  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    witam..szukaelm ale nei znalazlem...prosze o pomoc...podlaczylem neta do xboxa..pobralo mi te wszystkei akyualizacje ale nei wiem co dalej..wciskam na padzie okragly przycisk zeby sie pojawilo to dodatkowe menu..loguje swoj profil....w kategori z opcjami profilu daje DOLACZ DO USLUGI xboxlive.pojawia mi sie pytanie o rejestracje ...tam wpisuje adres mailowy potem pole z haslem wypelniam i jak dam kontynuacje to pojawia sie komunikat................. Usluga live nie jest dostepna dla ustawien regionalnych zwiazanych z danym windows live ID...wprowadz inny windows ID..o co loto?? prosze o pomoc.dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    nie chce grac .nic robic..zalezy mi tylko zeby moj gamertag byl widocny na forum
     
  4. meloncom

    meloncom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    opoczno
    mialem taki sam problem na poczatku i wystaczylo ze zmienilem kraj w ustawieniach regionalnych na Wielka Brytanie... pozniej rejestracja poszla bez problemu. wszystko robilem przez konsole.

    pozniej jak tylko doladowywalem konto gold to musialem podac miasto i kod pocztowy, ktore sa weryfikowane (kod musi pasowac do miasta) ale wpisalem Londyn a kod pocztowy znalazlem przez google
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    juz zrobione jakos sobie dalem rade.mzona zamknac:)
     
  6. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ale lipa sie okazala..bo nei umialem za dobrze jeszcze tego robic i wprowadzilem nazwe taga taka dla picu zeby byla:) a potem jak chcialem zmienic na notmalna to juz sie nie da bo nie mam 250 m4 pointow na aktualizacje..ehhe.zlodzieje
     
Wczytywanie...

Poleć forum