1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ustawienia regionalne - nie idzie zmienić państwa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ferfi, Listopad 12, 2012.

  1. ferfi

    ferfi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chodzież
    Czy ktoś wie, dlaczego w ustawieniach regionalnych nie mogę zmienić państwa z Wielkiej Brytanii na Polskę? Nie idzie wejść w opcję...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tomek111131

    Tomek111131 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też nie mogę wydaje mi się że kraju przypisanego przy tworzeniu konta nie można już zmienić :p
     
  4. lukasz53301

    lukasz53301 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Aby zmienić musisz chyba nowy profil założyć...
     
  5. ferfi

    ferfi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chodzież
    Właśnie o to chodzi, że założyłem nowy profil i podałem PL jednak w ustawieniach nadal pozostaje Wielka Brytania i nie mogę tego niestety w żaden sposób zmienić :(
     
  6. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Raczej nie ma to nic związanego z profilem. Ustawienia regionalne w konsoli możemy mieć na Chiny Ludowe, a konto na Polskę i i tak będziemy podłączeni do polskiego Live'a. Ustawień regionalnych profilu nie można zmienić, a wy mówicie tutaj o ustawieniach regionalnych konsoli. To działa tak: Jeśli ustawisz ustawienia regionalne na np. Amerykę i utworzysz nowe konto i połączysz je do LIVE, a potem ustawienia zmienisz na PL, to i tak konto będzie na US i tego nie zmienisz.
     
  7. bubble gum

    bubble gum Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chłopaki. podam wam rozwiązanie. Miałem taki sam problem a mianowicie: po wejściu w ustawienia języka i regionu opcja ustawienia regionalne była wyszarzona. Nie dało sie wogóle wejść w tą opcję a tymbardziej zmienić cokolwiek. Jedyny i w 100% działający sposób jest tutaj: http://xboxforum.pl/dash-200/mini-t...egionalne-po-aktualizacji-165286/#post1204429
     
Wczytywanie...

Poleć forum